25/03/2021

VINTAGE FOTO STOJNICA + DODATKI


Odlična animacija za vašo POROKO, ZABAVO, ali PODJETNI DOGODEK, ki ustvari spomine za vedno.

Ob sodelovanju si za vaš dogodek zagotovite foto stojnico atraktivnega vintage dizajna, z moderno tehniko in povsem enostavnim upravljanjem. Vse naše foto stojnice so lesene izdelave z opremo izključno priznanih in preverjenih proizvajalcev. Hiter tisk, enostavno upravljanje, ter velika izbira zabavnih rekvizitov in dodatkov.

1. FOTO STOJNICA SelfieBox Zate:

Rezervirajte foto stojnico v kombinaciji z glasbeno animacijo in si tako zagotovite ugodno ceno. Odlična popestritev, ki ustvari spomine. Možen tudi paketni najem z XXL IGRAMI, napravo za mehurčke ali prenosnim ozvočenjem (2 x JBL Partybox 100). Več informacij oz. ponudba na kontakt.

Vintage dizajn + moderna tehnika:

✅   ZA PRIVATNE, PODJETNE IN PROMOCIJSKE DOGODKE,

✅   ENOSTAVNA UPORABA (zaslon na dotik)

✅   HITER IN NEOMEJEN TISK (v več formatih 10 x 15 in 15 x 20cm),

✅   MOŽNOST PERSONALIZACIJE GRAFIKE, TER DODAJANJA LOGOTIPA NA PRINT IN ODZADJE,

✅   FOTO ALBUM Z METALIK PISALI IN KOTNIMI LEPILKAMI,

✅   ATRAKTIVNA IZBIRA ODZADIJ (možen GREEN SCREAN),

✅   RAZNOLIKI IN IZVIRNI ZABAVNI REKVIZITI ZA SLIKANJE,

✅   ZANIMIVI DODATKI, MOŽNOST IZBIRE VEČ PAKETOV…

Zabavni rekviziti

V paketu z foto stojnico so tudi zabavni rekviziti. Starodobni usnjeni kovček poln z sočnimi in izvirnimi rekviziti za slikanje vas in vaše družbe. Maske, očala, klobuki in še in še : D

Foto album

Foto album + metalik pisala za misli in komentarje gostov + kotne lepilke za slike + škarje za zig zag izrez robov. Pester in zabaven način za uvekovečenje spominov na vaš dogodek : P 

2. DODATKI ZA IZPOSOJO Z FOTO STOJNICO:

Naprava za mehurčke:

ADJ Bubbletron GO. Fleksibilna in prenosna baterijska naprava za mehurčke. Velika pokritost, visok output mehurčkov, upravljanje na dalinca. Posebej priljubljen efekt pri otrocih : D Možno najeti samo napravo.

Prenosno baterijsko ozvočenje 2 x JBL Partybox 100:

JBL Partybox 100 – Bezžično baterijsko ozvočenje z svetlobnimi efekti, ter z možnostjo priključitve mikrofona in inštrumentov. Predvajanje preko bluetooth povezave (telefon, tablica, računalnk…). Močan in kvaliteten zvok, brez nadležnih kablov ali mešalnih miz. Enostavna uporaba, idealno za vsak manjši dogodek in zabavo. V paketu sta 2 zvočnika, možno najeti samo ozvočenje.