18/04/2016

Galerija Porok


 

ŠTIRJE RAZLOGI ZAKAJ BI ZA VAŠO

POROKO IZBRALI DJ-ja:

1. Precej nižja cena in stroški: 

Prvi in za marsikoga zelo pomemben razlog je seveda cena. Večina drugih opcij ponavadi stane precej več kot DJ. Zraven samega stroška najema npr. skupine morate všteti tudi stroške hrane in pijače, ki ob ceni menija 50 ali več eurov, niso ravno zanemarljivi.

2. Neomejena izbira glasbenih zvrsti in predvajanje v originalnih oblikah, priredbah ali miksih:  

Za razliko od žive glasbe, Dj-ji nismo vezani na omejitve pri glasbenih zvrsteh. Vsak dober poročni DJ mora imeti zelo širok spekter glasbenega repertoarja, na katerega se spozna in dobro tehniko povezovanja glasbe. To je temelj dobrega dela z starostno in okusno raznovrstnim občinstvom. Zraven tega, se večina glasbe izvaja v originalni, vsem poznani izvedbi, lahko pa tudi v priredbah ali miksih.

 

3. Glasbena animacija brez pavz in animacija občinstva malo drugače: 

Dj pri predvajanju (razen npr. ob večerji, programu…) nima pavz. Predvajanje glasbe je konstantno in povezano z prehodi in konstantnim predvajanjem.

Animacija občinstva poteka z minimalnimi, ali brez prekinitev glasbe in predvsem z skupinskimi plesi, kot je limbo, vlakec, Sirtaki, Kolo, Ymca, Macarena,… . Poudarek je predvsem na zabavi. Dj tudi vodi in povezuje dogodek ter program (šopek, podvezica, plesi in torta…). V kolikor imate lasten program in igre, se seveda prilagodim vašim željam.


4. Drugi razlogi:

Zraven glasbene animacije in ozvočenja, dobite tudi osvetljavo plesišča z efekti, ter ambientno osvetljavo prostora, ki naredi lokacijo vašega dogodka v nekaj posebnega. Omembe vredno je tudi, da DJ potrebuje bistveno manj prostora, kar zna biti pomembno na določenih lokacijah.