25/03/2021

VINTAGE FOTO STOJNICA + DODATKI


POROKE ✔ ZABAVE ✔ PODJETNI IN PROMOCIJSKI DOGODKI ✔ KOT STORITEV POSEBEJ ✔

Zagotovite si foto stojnico z atraktivnim vintage dizajnom in moderno tehniko. Vse foto stojnice so lesene izdelave z opremo izključno priznanih proizvajalcev. Hiter tisk, enostavno upravljanje, ter velika izbira zabavnih rekvizitov in dodatkov. MOŽNO NAJETI KOT STORITEV POSEBEJ.

1. FOTO STOJNICA SelfieBox Zate:

Rezervirajte foto stojnico v kombinaciji z glasbeno animacijo in si zagotovite ugodno ceno. Odlična popestritev, ki ustvari spomine. Možen paketni najem z XXL IGRAMI in ostalimi dodatki. Informacije in ponudba na kontakt.

Vintage dizajn + moderna tehnika:

✅   ZA PRIVATNE, PODJETNE IN PROMOCIJSKE DOGODKE,

✅   ENOSTAVNA UPORABA (zaslon na dotik)

✅   HITER IN NEOMEJEN TISK (v več formatih 10 x 15 in 15 x 20cm),

✅   MOŽNOST PERSONALIZACIJE GRAFIKE, TER DODAJANJA LOGOTIPA NA PRINT IN ODZADJE,

✅   FOTO ALBUM Z METALIK PISALI IN KOTNIMI LEPILKAMI,

✅   ATRAKTIVNA IZBIRA ODZADIJ (možen GREEN SCREAN),

✅   RAZNOLIKI IN IZVIRNI ZABAVNI REKVIZITI ZA SLIKANJE,

✅   ZANIMIVI DODATKI, MOŽNOST IZBIRE VEČ PAKETOV…

 Zabavni rekviziti in Foto album

V vsakem paketu najema foto stojnice so tudi zabavni rekviziti. Starodobni usnjeni kovček poln z sočnimi in izvirnimi rekviziti za slikanje vas in vaše družbe. Maske, očala, klobuki in še in še : D

Foto album z metalik pisali za misli in komentarje gostov, škarjami in kotnimi lepilkami za slike. Pester in zabaven način za uvekovečenje spominov na vaš dogodek : P 

2. DODATKI ZA IZPOSOJO Z FOTO STOJNICO:

Naprava za mehurčke:

ADJ Bubbletron GO. Fleksibilna in prenosna baterijska naprava za mehurčke. Velika pokritost, visok output mehurčkov, upravljanje na dalinca. Posebej priljubljen efekt pri otrocih : D Možno najeti samo napravo.

Prenosno baterijsko ozvočenje 2 x JBL Partybox 100:

JBL Partybox 100 – Bezžično baterijsko ozvočenje z svetlobnimi efekti, ter z možnostjo priključitve mikrofona in inštrumentov. Predvajanje preko bluetooth povezave (telefon, tablica, računalnk…). Močan in kvaliteten zvok, brez nadležnih kablov ali mešalnih miz. Enostavna uporaba, idealno za vsak manjši dogodek in zabavo. V paketu sta 2 zvočnika, možno najeti samo ozvočenje.