03/08/2022

IZPOSOJA XXL IGER IN DODATKOV:


 

1. XXL IGRE:

Odlična animacija za mlajše in starejše goste. Igre, ki jih vsi poznamo, za dva ali več igralcev… Možen najem posebej, v kombinaciji z GLASBENO ANIMACIJO, izposojo FOTO STOJNICE ali v paketu z BATERIJSKIM OZVOČENJEM (2 x JBL Partybox 100).

Paket XXL iger zajema 5 zabavnih iger. Možna dostava, prevzem v četrtek/petek, ter vračilo v nedeljo v istem tednu. Za ponudbo nas kontaktirajte.

➡  Jenga (majavi stolp 1,5m do 2m+)

➡  Človek ne jezi se (4 igralci)

➡  Štiri v vrsto

➡  Mikado (dolžina palčic 1m)

➡  Metanje krogcev (za mlajše igralce)

2. KOLO SREČE

Napiši, izbriši, ustvari svojo igro in pravila. Zanimiv in zabaven način animacije za vašo družbo, starejše in mlajše goste. Velikost kolesa je 60cm, višina na stojalu do 157cm. Primerno tudi za večje družbe in dogodke. Možno najeti samo Kolo sreče.

3. DODATKI ZA IZPOSOJO:

➡  Naprava za mehurčke:

ADJ Bubbletron GO. Fleksibilna in prenosna baterijska naprava za mehurčke. Velika pokritost, visok output mehurčkov, upravljanje na dalinca. Posebej priljubljen efekt pri otrocih : D Možno najeti samo napravo.

➡  Prenosno baterijsko ozvočenje 2 x JBL Partybox 100:

JBL Partybox 100 – bezžično, baterijsko, bluetooth ozvočenje z svetlobnimi efekti, ter možnostjo priključitve mikrofona in inštrumentov. Brezžično predvajanje preko telefona, tablice…, močan in kvaliteten zvok, enostavna uporaba. V paketu sta 2 zvočnika, možno najeti samo ozvočenje.